Mijn naam is Paul Verdiesen en samen met mijn vrouw Jacqueline wonen al bijna 30 jaar in de Irisstraat en daarvoor 6 jaar in de Klimopstraat. Ik kom oorspronkelijk uit Rijswijk (Muziekbuurt) waar ik mijn jeugd heb doorgebracht.

Ik werk in de uitzendbranche als applicatiebeheerder voor een verlonings- en facturatie pakket. Ik doe dit als zo’n 17 jaar voor diverse uitzendbureaus. Daarvoor ook veel met boekhoudingen gewerkt. Dus een financiële achtergrond.

Al jaren houd ik mij bezig met vrijwilligerswerk voornamelijk bij de Korfbalvereniging ALO in de bosjes van Pex, waar ik diverse functies heb vervuld. Ik ben daar terecht gekomen, door dat mijn zoons gingen korfballen, inmiddels zijn beide gestopt met actief spelen en dat was voor mij de reden om eens naar een andere uitdaging om te kijken. Toen kwam de oproep voor een nieuwe beheerder van de fietsenstalling op het Goudenregenplein en dat leuk me een leuke activiteit. Omdat dit object toch een belangrijke taak vervult binnen de wijk en er vacatures in het bestuur waren, heb ik besloten om algemeen bestuurslid te worden. Ik hoop op een leuk tijd waarbij ik probeer van toegevoegde waarde te zijn voor het bestuur en de wijk.

Back to top